Skip to content

Professionele verhuizers in Brussel en heel België

Algemene informatie

Onze uitvalsbasis bevindt zich in Brussel. We verhuizen uw spullen in, naar en vanuit de hoofdstad, maar verder ook in heel België. Ongeacht waar u woont – Antwerpen, Brugge, Luik, Namen… – en waar u naartoe gaat: met ons verloopt uw verhuizing op wieltjes. Bovendien zijn we perfect op de hoogte van de autoriteiten en de verschillende parkeerreglementen in de Brusselse gemeenten. Zo verloopt het laden en lossen van uw goederen op rolletjes.

Onze troeven

De verschillende fasen van een verhuizing

Een verhuizing met Abbeloos-Socquet verloopt als volgt:

Wanneer u van plan bent om te verhuizen, neemt u contact met ons op. De heer Socquet komt dan bij u langs en stelt een gratis prijsopgave op. Daarbij wordt rekening gehouden met de afstand tussen de twee verhuisplaatsen, het te verhuizen volume, het type voorwerpen en meubels, de toegankelijkheid en eventuele aanvullende diensten (meubelbewaring, montage, inpakken…). Op de afgesproken datum komen onze verhuizers uw voorwerpen, goederen, meubels inpakken. Hierbij gebruiken ze het ideale beschermingsmateriaal: luchtkussenfolie, dozen, hoezen, dekens, speciale verhuisdozen (soms zelfs op maat gemaakt). Indien nodig, kunnen ze het meubilair demonteren en ze brengen alles met zorg naar uw nieuwe locatie. Eenmaal op de nieuwe bestemming aangekomen, pakken ze alles uit en monteren ze de meubels opnieuw. Ze doen dit met de grootste aandacht voor uw meubilair en uw waardevolle en breekbare voorwerpen.

Onze meubelliften

Woont u in een flatgebouw en weet u niet hoe uw meubels tot bij de verhuiswagen kunnen raken? Geen probleem, we hebben meubelliften met verschillende afmetingen. Zo kunnen we al uw meubels moeiteloos verplaatsen. De liften reiken tot aan de zeventiende verdieping. Bij de keuze van de lift houden we uiteraard ook rekening met de afmetingen van uw meubels. Zo werken we met de verhuislift die het meest geschikt en breed genoeg is om het gewicht en de afmetingen te dragen.

De heer Jerry Socquet zal zelf nagaan of uw meubels geschikt zijn voor dit type transport. Aarzel dus niet maar contacteer ons voor meer informatie over deze service.

Onze speciale seniorenservice

Verhuist een familielid binnenkort naar een rusthuis en wil u hem of haar in deze moeilijke overgangsperiode een handje helpen? Op ons kunt u rekenen! We vervoeren de spullen naar de nieuwe verblijfplaats. Heeft u bepaalde meubels of voorwerpen die niet meekunnen maar waar u toch niet van wil scheiden? Dan krijgen die een plaatsje in onze meubelopslag. Die is volledig beveiligd en uw spullen worden in optimale omstandigheden bewaard.

Bekijk hier in welke Brusselse gemeenten we vertegenwoordigd zijn!