Skip to content

Sint-Pieters-Woluwe

Het Woluwepark, het Montgomery-station of het Trammuseum: het zijn allemaal troeven van de gemeente Sint-Pieters-Woluwe. U bent van plan om zich hier te vestigen, of nu net om eruit te vertrekken naar elders in België of het buitenland? Vertrouw uw verhuizing naar, vanuit of binnen Sint-Pieters-Woluwe toe aan Abbeloos-Socquet, sinds jaren een professional in de sector.

Onze gekwalificeerde en gepassioneerde verhuizers zorgen voor uw gehele verhuizing. U hoeft zich nergens zorgen over te maken: 

 

Wij zorgen ook voor de administratieve formaliteiten in verband met het parkeren van onze verhuiswagens. We bieden u ook een verzekering voor uw meubilair tegen ongevallen tijdens het transport. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team per telefoon of via ons  formulier. De heer Jerry Socquet komt dan persoonlijk langs bij u thuis voor een evaluatie van het te verhuizen volume en van de afstand tussen uw plaats van vertrek en van bestemming. Vervolgens maakt hij een gratis offerte op maat op. Abbeloos-Socquet: dat is de garantie op een kwaliteitsverhuizing tegen onklopbare prijzen.