Skip to content

Grimbergen

Bent u van plan om naar Grimbergen te verhuizen, bijvoorbeeld om dichter bij bezienswaardigheden zoals de abdij van Grimbergen of het luxueuze saunacomplex Thermae Grimbergen te wonen? Of snuift u liever wat cultuur en wilt u in de buurt van het Museum voor de Oudere Technieken wonen? Schakel voor al uw verhuizingen van en naar Grimbergen de firma Abbeloos-Socquet in!

Al meer dan veertig jaar regelt ons team van professionele verhuizers uw complete verhuizing van a tot z. Van het demonteren en weer in elkaar zetten van uw meubels en op maat gemaakte verpakkingen voor uw goederen tot een verhuisliftservice en beveiligde meubelopslag … Of u nu een particuliere of professionele klant bent, wij regelen alles in uw plaats! Ons familiebedrijf garandeert u een betrouwbare en volledig veilige service, voor een zorgeloze verhuizing.

Neem voor meer informatie of een gratis offerte contact met ons op per telefoon of via dit formulier. U maakt dan een afspraak met Jerry Socquet, die met zijn vakkundige blik samen met u al uw wensen zo precies mogelijk zal oplijsten.