Skip to content

Jette

Abbeloos-Socquet is uw partner bij uitstek voor een zorgeloze verhuizing van en naar de gemeente Jette! Wilt u vlak bij het Koning Boudewijnpark gaan wonen of speelt u graag op safe met twee ziekenhuizen in de buurt (UZ Brussel en het UVC Brugmann Victor Horta)? Geen probleem, wij leveren een complete verhuisservice van topkwaliteit. Onze vakkundige teams zorgen ervoor dat al uw spullen op een veilige en probleemloze manier worden vervoerd. U hoeft alleen maar een afspraak te maken met Jerry Socquet om vooraf samen te bekijken welke diensten u precies nodig hebt. Wij regelen de rest!

Wij bieden een totaalpakket van diensten aan. Zo bent u zeker van een verhuizing op maat, aangepast aan uw behoeften. Wij demonteren uw meubels en zetten ze ook weer in elkaar, wij verpakken al uw spullen in aangepaste containers en wij beschikken over een verhuislift die tot de 17de verdieping kan gaan. Bovendien kunnen wij uw inboedel opslaan tijdens de verhuizing of voor een langere periode in onze meubelopslag in Brussel of Kortenberg.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke opties en een gratis offerte. Bovendien zijn wij perfect op de hoogte van alle administratieve rompslomp die bij een verhuizing moet worden geregeld in de verschillende gemeenten van Brussel.