Skip to content

Professionele verhuizers voor de relocatie van uw kantoren en bedrijven, zowel in binnen- als buitenland

Het doet er niet toe wat voor soort bedrijf u heeft, hoe groot het is, of het om een instelling gaat of om kantoren, een zelfstandige, een kmo… We vervoeren uw meubels en uw materiaal (machines, computers, kantoormeubilair) met de grootste zorg. We staan in voor interne, externe, nationale en internationale verhuizingen.

Ons materiaal

We hebben alle materiaal dat een verhuisbedrijf nodig heeft. We zetten grote vrachtwagens in, verhuisliften van verschillende afmetingen, steekwagens en ander transportmateriaal. Zo kunnen we al uw materiaal veilig en professioneel verhuizen. Indien nodig, kunt u uw goederen in een van onze meubelopslagplaatsen stallen. Zo blijven ze tot de hele verhuizing is afgerond op een veilige plek, in optimale omstandigheden.

Lastenboek

Als u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op een volledige service van premium kwaliteit. Bij het plannen van een verhuizing houden we rekening met verschillende aspecten. Die vindt u in dit lastenboek:

Verhuizen tijdens of buiten de kantooruren ?

U kunt kiezen voor een verhuizing tijdens of buiten de werkuren van uw onderneming. Geeft u er de voorkeur aan dat we uw spullen tijdens de werkuren verhuizen? Weet dan dat onze medewerkers speciaal zijn opgeleid om zo discreet mogelijk te zijn. Zo kunnen ze ruimte per ruimte verhuizen, zodat uw werknemers zo weinig mogelijk worden gestoord.

Opteert u voor een verhuizing buiten de openingsuren van uw bedrijf? Dan kunnen we die ’s avonds, ’s nachts of tijdens het weekend uitvoeren, precies wat u het beste uitkomt. Op die manier heeft uw personeel helemaal geen last van ons.

Onze meubelliften

Bevindt uw bedrijf zich op de bovenste verdiepingen van een flatgebouw en moeten er grote meubels of voorwerpen worden vervoerd? Dat is geen enkel probleem, daar hebben we meubelliften voor. Ze hebben verschillende afmetingen en maken het mogelijk om ook uw meest volumineuze spullen snel en veilig te verplaatsen. We kiezen de lift die het meest geschikt is voor de afmetingen en het gewicht van uw goederen.

Aarzel dus niet maar contacteer ons voor meer informatie over deze service.