Skip to content

Een volledige en nauwgezette inpakservice

Heeft u zelf niet het nodige materiaal om uw verhuizing voor te bereiden en uw goederen in te pakken? Dan zorgen wij ervoor! We pakken uw spullen zorgvuldig in en uit, ongeacht of u binnen België of naar het buitenland verhuist. Deze service is trouwens beschikbaar voor zowel particulieren als professionals

We werken met verpakkingsmateriaal van hoogstaande kwaliteit, zodat het vervoeren van uw goederen optimaal en veilig verloopt: dozen, speciale hoezen, luchtkussenfolie, plakband, houten kisten… Weet dat we de breekbaarste voorwerpen met bijzondere zorg behandelen en dat we verpakkingsmateriaal op maat maken, speciaal voor uw meest waardevolle spullen (beeldhouwwerken, kunstwerken, porselein…).

We bezorgen u alle nodige dozen en markeerlabels zodat u in deze bijzondere periode kostbare tijd kunt winnen. Indien u dat wenst, kunnen we ook het uitpakken voor onze rekening nemen. Heeft u grote meubels? Weet dan dat we die kunnen demonteren om het transport te vergemakkelijken. Op de nieuwe locatie kunnen we ze dan opnieuw in elkaar steken. 

Tot slot werken we met meubelliften. Die kunnen uitermate handig zijn als u op een van de bovenste verdiepingen van een flatgebouw woont. Onze verhuisliften reiken tot aan de zeventiende verdieping.

Een volledige of gedeeltelijke inpakservice

Op basis van uw budget, voorkeuren en behoeften, kunt u ervoor kiezen om uw goederen door ons te laten inpakken. We werken met twee verschillende formules: 

  • Ofwel pakken we al uw voorwerpen in: al dan niet breekbare objecten, schilderijen, beeldhouwwerken, kroonluchters, kunstwerken… Als u dat wenst, kunnen we uw delicate meubels voor internationaal transport in zeewaardige noppenfolie met kraftpapier verpakken. Indien nodig, zorgen we voor houten crates (op maat gemaakte houten kisten) zodat uw kunstwerken maximaal beschermd zijn.

  • Een gedeeltelijke verpakking kan een goede oplossing zijn indien u wilt kiezen welke spullen u zelf inpakt en welke u aan ons overlaat. In beide gevallen bezorgen we u de nodige kratten, verhuisdozen en stickers om uw aanwijzingen op te schrijven. Dit is een efficiënt systeem wanneer u zelf uw spullen wenst in te pakken maar hulp nodig heeft voor een aantal breekbare of zeer grote voorwerpen.

Ons verpakkingsmateriaal

We bieden een ruim assortiment verpakkingsmateriaal aan, zodat al uw spullen in alle veiligheid kunnen worden vervoerd. Deze lijst is niet volledig:

Mocht u meer informatie wensen of vragen hebben over ons verpakkingsmateriaal, dan kunt u telefonisch of via dit formulier contact met ons opnemen.