Skip to content

Brussel

Onze geweldige hoofdstad telt vele bezienswaardigheden, zoals de Grote Markt, het Warandepark of het Koninklijk Paleis. Maar misschien wilt u liever neerstrijken in de buurt van het prachtige Jubelpark, zodat u ook van de natuur kunt genieten? Voor elke verhuizing vanuit of naar Brussel kunt u een beroep doen op de professionals van Abbeloos-Socquet! Want er zijn redenen volop om te gaan wonen in de stad van Manneken Pis, of het nu in de Marollenwijk is of nabij het Sint-Katelijneplein.

Onze gespecialiseerde verhuizers zijn vertrouwd met de administratieve formaliteiten die in de hoofdstad gelden voor verhuiswagens en bieden u diensten op maat: verpakking van uw meest waardevolle bezittingen, demonteren van uw meubels, liftservice tot de 17e verdieping, beveiligde meubelopslag, enz. Anders gezegd: u hoeft zich tijdens het hele proces van het vervoer van uw spullen nergens zorgen over te maken. Wij garanderen u volledig gepersonaliseerde diensten, aangepast aan uw wensen en behoeften. Abbeloos-Socquet , in een paar woorden, dat is:

Voor meer informatie over onze diensten, of voor een gratis offerte, kunt u ons telefonisch bereiken op +32 2 479 41 44 of via ons contactformulier. De heer Jerry Socquet zal bij u thuis langskomen voor een zo goed mogelijke inschatting van uw behoeften en van het volume van de te vervoeren goederen naar of vanuit 1000 Brussel.