Skip to content

Sint-Lambrechts-Woluwe

Zich vestigen in Sint-Lambrechts-Woluwe, dat betekent: genieten van de onmiddellijke nabijheid van het Woluwe Shopping Center, het Maloupark en metrostation Roodebeek! U denkt eraan zich te vestigen in deze kleine, rustige gemeente, of daarentegen om uw vleugels uit te slaan richting nieuwe horizonten, in België of in het buitenland? Doe een beroep op Abbeloos-Socquet voor een vlotte verhuizing naar, vanuit of binnen Sint-Lambrechts-Woluwe.

Dankzij onze professionele verhuizers en ons brede dienstenaanbod kunt u genieten van een vlotte verhuizing:

 

Bovendien zorgen wij voor de administratieve formaliteiten rondom het parkeren van onze verhuiswagens in uw gemeente en bieden wij u een ongevallenverzekering die uw meubels dekt. Ga in zee met Abbeloos-Socquet en doe uw voordeel met diensten van topkwaliteit tegen onklopbare prijzen. Bovendien is het deadlines respecteren voor ons  een erezaak.

U wilt graag meer informatie over onze diensten? Neem contact op met ons team per telefoon of via onze website. De heer Jerry Socquet komt dan ter plaatse om uw behoeften te evalueren en naar uw wensen te luisteren. Daarna stelt hij een gratis offerte op, perfect op maat.