Skip to content

Merchtem

Wilt u zich graag in het mooie Merchtem komen vestigen? Vlak bij het sportcomplex Dooren of liever bij de wandelpiste De Lustige Wandelaars? Heeft u uw zoon of dochter net ingeschreven bij de Tuinbouwschool en wenst u daarom dichterbij te komen wonen? Bij Abbeloos-Socquet bent u aan het juiste adres. Met ons verhuist u zonder stress van of naar Merchtem.

Onze medewerkers zijn professionals. Ze staan voor u klaar en bieden u een volledige service aan: het (de)monteren van uw meubels, boxen voor meubelbewaring met diverse afmetingen, het volledig of gedeeltelijk inpakken van uw spullen… Bovendien handelen ze alle administratieve formaliteiten af die komen kijken bij een verhuizing in Vlaams-Brabant. U zult het zien, alles loopt op rolletjes.

Neem voor een afspraak met dhr. Jerry Socquet en een gratis offerte telefonisch of via dit formulier contact met ons op. Dhr. Socquet is een echte verhuisexpert, hij schat uw goederen heel nauwkeurig in en kan u zo precies die diensten aanbieden, die perfect overeenkomen met uw behoeften en uw budget.