Skip to content

Evere

U verhuist naar Evere? Of dat nu is in de buurt van het gemeentehuis, nabij het Goede Herderspark en zijn voetbalvelden of bij de Molen van Evere: redenen genoeg om in deze tweetalige gemeentete gaan wonen! Of u nu van plan bent hierheen te verhuizen, of integendeel elders gaat wonen in België of in het buitenland: Abbeloos-Socquet is uw partner bij uitstek voor een vlotte verhuizing.

Ons team van professionele verhuizers zorgt voor het hele proces, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken: van het vervoer van uw spullen tot de verschillende administratieve formaliteiten, het demonteren en opnieuw in mekaar zetten van uw meubels en het verpakken van uw waardevolle spullen in geschikt inpakmateriaal. Wij bieden ook liften tot de 17e verdieping en beveiligde meubelopslagplaatsen om uw spullen in optimale omstandigheden op te slaan.

Als u met ons in zee gaat, doet u uw voordeel met diensten van topkwaliteit, op tijd geleverd en tegen onklopbare prijzen. Wij bieden ook een verzekering voor uw meubels in geval van een ongeval tijdens de verhuizing.

Voor meer informatie over onze tarieven of diensten kunt u contact opnemen met onze teams per telefoon of via onze website. Wij nemen dan snel weer contact met u op en de heer Jerry Socquet komt persoonlijk bij u thuis langs voor een gratis offerte volledig op maat, die voldoet aan uw wensen en behoeften.