Skip to content

Schaarbeek

Schaarbeek is beslist een wijk met vele sterke punten: het Josaphatpark, het UVC Brugmann en het Collignonplein zijn allemaal troeven van deze kleine Brusselse gemeente. U denkt eraan om hierheen te verhuizen? Doe een beroep op Abbeloos-Socquet voor uw verhuizing naar, vanuit of binnen Schaarbeek!

Ons team van gekwalificeerde verhuizers staat voor u klaar in België en in het buitenland om het transport van uw meubilair in alle veiligheid te verzorgen. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunnen wij u een volledig gepersonaliseerde dienstverlening garanderen, aangepast aan uw behoeften:

Bovendien zorgen wij voor de administratieve formaliteiten in verband met het parkeren van onze verhuiswagens op de dag zelf.

U wilt meer informatie over ons brede dienstenaanbod of onze prijzen? Neem contact op met ons team per telefoon of via onze website. We nemen zo snel mogelijk weer contact met u op en de heer Jerry Socquet zal uw behoeften komen inschatten. Hij luistert naar uw wensen en stelt een gratis offerte op maat op.