Skip to content

Dilbeek

Kunt u de aantrekkingskracht van het kasteel van Groot-Bijgaarden en zijn weelderige park niet langer weerstaan? Bent u van plan om er in de buurt te gaan wonen en van de natuur te genieten? Of hebt u het meer voor de thermen van Dilbeek, waar het tijdens het weekend zo zalig relaxen is? Wij bieden u volledige en professionele diensten aan voor een zorgeloze verhuizing naar of van Dilbeek. Onze verhuizers kennen hun vak en zorgen overal voor:

We hebben een goede kennis van de administratieve formaliteiten die in Vlaams-Brabant van toepassing zijn en garanderen u dat u met een gerust hart kunt verhuizen. U kunt rekenen op de vakkennis en ervaring van onze professionals. Zij helpen u bij deze vaak stresserende bezigheden.

Wenst u meer informatie over ons familiebedrijf of onze diensten? Neem dan telefonisch of via dit formulier contact met ons op. Dhr. Jerry Socquet komt bij u langs, schat in wat u nodig heeft en bezorgt u een gratis offerte. Dankzij zijn waardevolle deskundigheid kunnen we u diensten aanbieden die volledig op maat zijn uitgewerkt en die aangepast zijn aan uw behoeften en uw budget.