Skip to content

Kraainem

Geniet eens van een zonnige zondag in Château Jourdain of ga met uw kind naar de voetbalclub van Kraainem: u zult zien hoe fijn het is om hier te wonen! U heeft plannen om zich hier te vestigen, of u wilt nu net vertrekken om nieuwe horizonten te verkennen? Abbeloos-Socquet is uw partner bij uitstek voor een verhuizing naar of vanuit Kraainem!

Onze gekwalificeerde en ervaren professionals bieden u een brede waaier aan diensten die een zorgeloze verhuizing garanderen: verpakken van uw breekbare voorwerpen, demonteren van uw meubilair, een liftservice voor de bovenste verdiepingen of beveiligde meubelopslagplaatsen om uw spullen veilig te bewaren… U ziet het: wij zorgen wij voor alles, zelfs voor de administratieve formaliteiten die komen kijken bij het parkeren van onze verhuiswagens.

In zee gaan met Abbeloos-Socquet, dat is zijn voordeel doen met een verhuizing door specialisten, met de grootste zorg en een ongeëvenaarde efficiëntie. En dan zijn er ook nog onze voordelige tarieven en hoe we kort op de bal spelen: dit alles maakt ons tot de uitgelezen partner voor uw verhuizing.

Contacteer ons telefonisch op +32 2 479 41 44 of via onze website voor meer informatie of een gratis offerte. Wij nemen snel contact met u op en de heer Jerry Socquet zal uw behoeften bestuderen en een offerte opmaken, volledig op maat.