Skip to content

Etterbeek

U bent van plan te verhuizen naar Etterbeek, in de buurt van metrostation Merode of het Sint-Pietersplein? Of wilt u er nu net vertrekken en elders gaan wonen in België of het buitenland? Wat ook uw plannen zijn, Abbeloos-Socquet is uw partner bij uitstek voor een verhuizing naar, vanuit of binnen Etterbeek.

Met hun jarenlange ervaring zorgen onze gekwalificeerde en gepassioneerde verhuizers voor alles, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken:

 

Bovendien zorgen wij voor de administratieve formaliteiten in verband met het parkeren van onze verhuiswagens en bieden wij u een ongevallenverzekering voor uw meubilair. In zee gaan met Abbeloos-Socquet garandeert een vlotte verhuizing, uitgevoerd op tijd en tegen onklopbare prijzen.

U wilt meer informatie of een kostenraming? Neem contact met ons op per telefoon of via onze website. De heer Jerry Socquet komt vervolgens persoonlijk langs bij u thuis om een gratis offerte op maat op te maken, rekening houdend met uw voorkeuren en behoeften.