Onze verhuisbedrijf Abbeloos-Socquet verzorgt verhuizingen door heel België. Of u nu van Antwerpen naar Brussel verhuist of van Luik naar een seniorenflat in Brugge, voor ons is geen enkele afstand te ver. Wij vinden het belangrijk dat uw verhuizing prettig en zorgeloos is.

Verhuisfirma te brussel

Uw lokale en regionale verhuizer en wel van A tot Z.

Ons verhuisbedrijf ontfermt zich over uw sores en u kunt er zorgeloos op vertrouwen dat uw huisraad en/of goederen veilig in uw nieuwe woning of bedrijf worden uitgepakt.

Verhuizen doorheen België vanuit Brussel

40 jaar ervaring

In België hebben wij als verhuisbedrijf ruim 40 jaar lang ervaring in transport en verhuizing, zowel met betrouwbare apparatuur en een goed georganiseerd team. Wij pakken in een handomdraai uw gehele huisraad in, laden het in onze ‘state of the art’ verhuiswagen en transporteren uw ameublement naar uw Belgische nieuwe woning of bedrijf. Met onze verhuisservice kunnen wij ook demonteren, ladderlift gebruiken en meubels weer monteren. Verhuizen binnen België is onze aangelegenheid en uw zorgeloosheid.

Dag van de verhuizing

Op de dag van de verhuizing in België komt ons verhuisteam al uw spullen zorgvuldig inpakken en demonteren wij de grote meubelen. Met onze verhuisvrachtwagen transporteren wij u huisraad naar uw nieuwe woning. Bij aankomst laden onze verhuizers uw spullen uit, pakken de dozen uit en monteren de meubelen. Bij vertrek nemen wij de lege dozen en het gebruikte verpakkingsmateriaal mee. Mocht u nog niet alle dozen uitgepakt hebben, geen probleem wij halen deze eenmalig op.

Op oudere leeftijd verhuizen

Verhuizen op oudere leeftijd is altijd zeer ingrijpend. Het is niet alleen praktisch gezien een hele onderneming, maar ook vaak op emotioneel vlak, omdat u bijvoorbeeld van het ouderlijk huis naar een seniorenwoning moet verhuizen. Voor zowel u als de familie is dit vaak een hele stap. Om deze overgang zo goed mogelijk te laten verlopen bieden wij onze speciale seniorenservice aan.

Verhuisproces plannen

Onze verhuisfirma Abbeloos-Socquet maakt met u een afspraak om het gehele proces voor verhuizing in België, zowel in Vlaanderen en Wallonië door te nemen.

Waarvandaan kan ik naar België verhuizen?

U kunt bijvoorbeeld vanaf Spanje, Nederland of Zwitserland naar België verhuizen, en niet alleen vanaf de EU-landen, maar echt overal ter wereld vandaan. Verhuisfirma Abbeloos-Socquet verzorgt de gehele verhuizing vanaf bijvoorbeeld New York, Singapore, Hongkong of Los Angeles. Het professionele netwerk van verhuisagenten stelt ons in staat, om per zeevracht, luchtvracht of over de weg, een soepele verhuizing naar België te garanderen. Op bijna alle plaatsen ter wereld kunnen wij dezelfde services bieden zoals inpakservice, meubelbewaring, verhuislift en het transport. Het internationaal verhuisteam van Abbeloos-Socquet staat altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Verhuizen naar België van buiten de EU

Van buiten de Europese Unie verhuizen naar België is vaak een complexe onderneming, Wij als verhuisbedrijf Abbeloos-Socquet hebben wereldwijd samenwerkingsverbanden met de beste verhuizers, die elk een gelijkwaardige transportservice aanbieden en die allen voldoen aan onze hoge kwaliteiten. Verhuizen naar België kunt u het goedkoopst regelen bij ons, en u komt niet voor nare verrassingen te staan. Voor uw geruststelling, wij als Abbeloos-Socquet hebben jarenlange ervaring met het maken van goede afspraken over prijs, kwaliteit, verzekeringen en transportmiddelen. Uw waardevolle spullen zijn belangrijk!

Aanspreekpunt voor uw verhuizing naar België

Jerry Socquet coördineert uw gehele verhuizing naar België. Hij helpt u bij het samenstellen van het papierwerk en eventuele documentatie voor inklaring. Vervolgens komt ons internationaal verhuisteam bij u thuis om alle spullen in te pakken, in te laden en te transporteren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verhuizing.

We spreken de datum af wanneer de inboedel op uw nieuwe adres in België dient te arriveren.

Scroll to Top