Bedrijfsverhuizing is altijd uniek en een uitdaging waar wij onze hand niet voor omdraaien. Verhuizen van uw bedrijf vergt een plan van aanpak, goede communicatie, gegarandeerde, vakkundige en snelle uitvoering. Wij zullen uw bedrijf, kantoor, school of instelling efficiënt naar de nieuwe locatie verhuizen en natuurlijk volgens uw behoeften en ongeacht de grootte van u bedrijf.
MET GROTE VOORZICHTIGHEID

Transporteren wij
meubilair, machines, computers en alle denkbare materialen.

U kunt ook bij ons terecht voor interne, externe, nationale en internationale verhuizingen. Wij hebben grote verhuiswagens, verhuisliften, steekwagens en diverse apparatuur. U kunt ook goederen, meubels en apparatuur stockeren in onze opslag. De optimale aanpak van een bedrijfsverhuizing begint met een scherpe offerte van ons verhuisbedrijf.
Verhuizen van bedrijven en kantoren

Plan van aanpak bedrijfsverhuizing

Ons verhuisbedrijf stelt samen met u een plan van aanpak op. In dit verhuisplan, het draaiboek, is onder andere opgenomen

Bedrijfsverhuizing tijdens of buiten de werkuren

Bedrijfsverhuizing tijdens de werkuren

Een verhuizing tijdens werkuren is zeker mogelijk en wij proberen de overlast voor het personeel zo veel mogelijk te beperken. Onze verhuisfirma kan bijvoorbeeld iedere keer een aangewezen ruimte snel en vakkundig verhuizen. Ieder kantoor, magazijn, opslag of werkplaats zal stuk voor stuk in de verhuisvrachtwagen worden geplaatst.

Uw kantoor verhuizen buiten de werkuren

Onze verhuisfirma kan met de inzet van veel medewerkers en apparatuur uw bedrijf, kantoor in één avond, nacht of weekend verhuizen naar een nieuwe locatie. Ook een interne verhuizing binnen een kantoor of kantorencomplex kan snel worden geregeld. Uw personeel ondervindt geen overlast en de volgende ochtend kan iedereen op een nieuwe werkplek weer aan de slag.

Volledige inpakservice

Ons verhuisbedrijf biedt een professionele en volledige inpakservice aan. Uw bedrijf zal hier veel tijd en geld mee besparen. Uw medewerkers hebben geen stress voor de verhuizing en kunnen lang met het werk doorgaan. We geven ook stickers aan alle medewerkers, zodat zij kunnen aangeven wat wel en niet meegaat. Onze verhuizers zorgen ervoor dat de juiste kratten en dozen bij het nieuwe bureau van de medewerker komt te staan. Grote en bijzondere verhuisitems kunnen wij speciaal inpakken met ons eigen verpakkingsmateriaal. Uw bedrijfsverhuizing is altijd veeleisend en laat ons het inpakwerk werk doen.

Gedeeltelijke inpakservice

Met een gedeeltelijke inpakservice kunt u selecteren welke kamers u zelf inpakt en met welke ruimtes u onze hulp inschakelt. U kunt er ook voor kiezen om uw werknemers mee te laten helpen bij het inpakken. Zij krijgen allemaal een krat of verhuisdozen waar een nummer en naam op geschreven kan worden. We geven ook stickers aan alle medewerkers, zodat zij kunnen aangeven wat wel en niet meegaat. Onze verhuizers zorgen ervoor dat de juiste kratten en dozen bij het nieuwe bureau van de medewerker komt te staan. Grote en bijzondere verhuisitems kunnen wij speciaal inpakken met ons eigen verpakkingsmateriaal.

Scroll to Top