Ons internationaal verhuisteam maakt samen met u een verhuisplan op dat is aangepast aan uw persoonlijke specificaties en budget. Natuurlijk ook voor bedrijfsverhuizingen.

Onze verhuisfirma biedt een buitenlandse verhuisdienst aan naar meer dan 50 landen over de hele wereld dankzij ons uitgebreid netwerk van verhuisagenten

Voorafgaand aan uw internationale verhuizing maken wij een afspraak met u om het verhuisproces door te nemen. Naar welk land, wanneer gaat u, hoeveel spullen moeten mee in de verhuiswagen. U kunt kiezen uit de vele verhuisservices, zoals inpakservice, meubelsopslag, meubellift en montageservice. De huisraad wordt zonodig eerst in meubelbewaring gehouden.

Verhuizen buiten Europa

Verhuisproces bij emigreren buitenland

Bij een emigratie naar het buitenland nemen wij uw zorgen uit handen voor het gehele verhuisproces. Ons verhuisbedrijf doorloopt daarbij de volgende stappen:

Jerry Socquet coördineert uw gehele buitenlandse verhuizing. Hij helpt u bij het samenstellen van het papierwerk en eventuele documentatie voor inklaring. Vervolgens komt ons internationaal verhuisteam bij u thuis om alle spullen in te pakken, in te laden en te transporteren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verhuizing.

We spreken de datum af wanneer de inboedel op uw nieuwe adres in het buitenland dient te arriveren.

Scroll to Top