Onze verhuisfirma biedt een buitenlandse verhuisdienst aan naar bijna alle landen ter wereld. Ons internationaal verhuisteam maakt samen met u een verhuisplan op dat is aangepast aan uw persoonlijke specificaties en budget. U kunt kiezen uit de vele verhuisservices, zoals inpakservice, meubelopslag, meubellift en montageservice.

Internationale verhuizingen zijn natuurlijk ook beschikbaar voor bedrijfsverhuizingen.

Bij een emigratie naar het buitenland nemen wij uw zorgen uit handen voor het gehele verhuisproces. Ons verhuisbedrijf doorloopt daarbij de volgende stappen:

  • Gesprek over internationale verhuizing
  • Uitleg verhuisservices
  • Aanbieden offerte
  • Opstellen verhuisplan
  • Inpakken en inladen huisraad
  • Meubeltransport via land, zee of lucht
  • Afleveren van uw meubilair, goederen en persoonlijke items
Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Verhuizing naar Bulgarije

Bulgarije, het land met de vele natuur en u wilt hiernaar toe verhuizen. U wilt emigreren, remigreren of u heeft een nieuw vakantieverblijf gekocht in het Balkanland. Gaat u misschien wonen en werken in de hoofdstad Sofia, in de historische stad Plovdiv, aan de zwarte zee bij het Sunny Beach of aan de rand van het Pirin National Park. Onze verhuisfirma Abbeloos-Socquet verzorgt de gehele, zowel particuliere en zakelijke verhuizing naar elke Bulgaarse plaats.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Ik wil verhuizen naar Cyprus

Cyprus, het Griekse eiland in de Middellandse Zee en u gaat hiernaar verhuizen. U wilt zich daar tijdelijk of permanent vestigen, of u heeft een mooi vakantiehuis gekocht. Gaat u misschien wonen en werken in de ruim 3000 jaar oude stad Nicosia, in het schattige stadje Lanarca of in het populaire vakantieoord Agia Napa. Het degelijke verhuisbedrijf Abbeloos-Socquet kan uw ameublement naar iedere Cypriotische stad, dorp of landhuis verhuizen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Mijn verhuizing naar Denemarken

Denemarken, de poort van Scandinavië en u wilt verhuizen naar het land van de bijzondere natuurgebieden. U wilt een tweede huis, emigreren, remigreren, bedrijf starten en u zoekt hiervoor een betrouwbare verhuizer. U heeft misschien een huis gekocht in de hoofdstad Kopenhagen, in de middeleeuwse stad Ribe of in de industriële stad Esbjerg. De beste verhuizer Abbeloos-Socquet kan uw meubilair naar iedere Deense stad of dorp verhuizen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Ik ga verhuizen naar Duitsland

Duitsland ons grote buurland en u gaat verhuizen naar het land van de ‘bratwurst’ en het ‘Bier Fest’. U wilt er vast of tijdelijk gaan wonen, werken of een bedrijf opstarten, en u heeft hiervoor een buitengewoon verhuisbedrijf nodig. U gaat misschien in de metropool Berlijn, de winkelstad Düsseldorf of in het pittoreske sprookjesstad Rothenburg ob der Tauber wonen. De betrouwbare verhuisfirma Abbeloos-Socquet zal uw meubels met de grootste zorg naar elke Duitse plaats transporteren.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

U verhuist naar Estland ​

Estland, het land van kuuroorden en u zal in de nabije toekomst ernaar toe verhuizen. U heeft al een vakantiehuis of gaat een huis kopen, en wilt uw meubelen op de beste manier laten verhuizen. U gaat wonen in de levendige hoofdstad Tallinn, de universiteitsstad Tartu of in het windmolen-dorpje Angla. De Belgische verhuisfirma Abbeloos-Socquet brengt uw meubelen naar iedere Letse stad of dorp.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Wij verhuizen naar Finland ​

Finland, het rijk van duizend meren en u gaat binnenkort verhuizen naar het Scandinavisch land. U wilt emigreren, remigreren of een indrukwekkend houten vakantiehuis kopen, en u wilt uw spullen naar Finland laten transporteren. Uw woning staat misschien in de architectuurstad Helsinki, de hoofdstad van het Noorden Oulu of in de woonplaats van de Kerstman Rovaniemi. Uw propere verhuizer Abbeloos-Socquet zorgt dat uw meubels veilig in de Finse stad of dorp worden afgeleverd.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Snel verhuizen naar Frankrijk

Frankrijk, het land van wijnen en wilt direct naar La France verhuizen. U heeft een leuke Gîte, een Parijse woning of een vakantie-appartement gekocht, en u wilt snel uw ameublement verhuizen. Of uw huis nu in de Franse hoofdstad Parijs, een landhuis in de Bordeaux of aan de kust van Nice staat. Abbeloos-Socquet, de internationale verhuizer zal al uw meubilair rap en onberispelijk naar iedere Franse plaats brengen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

In de toekomst verhuizen naar Griekenland ​

Griekenland, het land van de oudheid en eerdaags gaat u verhuizen naar één van de eilanden. U bent van plan om te emigreren, remigreren of een prachtig wit vakantiehuis met blauwe luiken te kopen, en u zoekt een goede verhuisfirma. Uw toekomstig huis staat misschien in de olympische stad Athene, op het toeristisch eiland Kreta of in mooiste dorp ter wereld Oia. Wij als Europese verhuizer Abbeloos-Socquet vervoeren al uw meubelen veilig naar alle Griekse eilanden en plaatsen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Binnenkort verhuizen naar Hongarije

Hongarije, het land van de Goulash en u wilt ernaar verhuizen. U gaat spoedig emigreren, remigreren of een vakantiewoning kopen, en heeft een betrouwbaar verhuisbedrijf nodig. Uw woning staat in de waterrijke hoofdstad Boedapest, de cultuurstad Pécs of het romantische Tihany. Het Belgisch verhuisbedrijf Abbeloos-Socquet verzorgt uw verhuizing naar de Hongaarse steden en dorpen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Aanstonds naar Ierland verhuizen ​

Ierland, het land van whisky en u gaat er gauw wonen. U gaat er studeren, werken, ondernemen of een vakantiehuis inrichten, en u heeft een vakkundig verhuisbedrijf nodig. Uw vakantiehuis staat in het eeuwenoude traditionele Dublin, het artistieke Galway of in het dorp Baltimore waar je de dolfijnen ziet zwemmen. De Belgische verhuizer Abbeloos-Socquet brengt uw gehele interieur naar alle Ierse plaatsen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Presto naar Italië verhuizen

Italië, het land van Dolce Vita en u gaat binnenkort ernaar toe verhuizen. U wilt een vakantiehuis kopen, een woonhuis huren of een bedrijf starten. Uw woonruimte staat tegenover het Colosseum in Rome, in Florence de mooiste stad van de wereld of in de modestad Milaan. De verhuizer Abbeloos-Socquet zal uw ameublement met de grootste bekommering naar iedere Italiaanse stad verhuizen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Verhuizen naar Kroatië

Kroatië, het land van ongerepte natuur en u gaat ernaar verhuizen. U heeft een strandhuis, villa of ouderenwoning als tijdelijk- of vastverblijf gekocht. Uw huis is gelegen in de hoofdstad Zagreb, het idyllische Split of het Levendig havenstadje Porec. Uw verhuisfirma Abbeloos-Socquet verhuist al uw meubilair naar de Kroatische dorpen en steden

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Wij verhuizen uw spullen naar Letland

Letland, het land van de rendieren en u gaat naar het Baltische land verhuizen. U wilt ernaar emigreren, remigreren of er tijdelijk verblijven voor uw vakantie. Uw thuis staat in Riga, het Parijs van het Oosten, het door ridders gestichte stadje Bauska of in de mooiste stad Cesis. Het EU-verhuisbedrijf Abbeloos-Socquet vervoert al uw meubels naar de Letse dorpen en steden.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

U wilt verhuizen naar Litouwen

Litouwen, het land van het Baltische goud en u gaat spoedig daarnaar verhuizen. U gaat daar werken, leven, wonen of vakantie houden. Uw aangeschafte woning staat in de historische hoofdstad Vilnius, in de havenstad Klaipėda of in het culturele Kaunas. Onze verhuisfirma verzorgt uw complete verhuizing naar de Litouwse plaatsen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

U gaat verhuizen naar Luxemburg

Luxemburg, het land van vele kastelen en u gaat er aanstonds naar toe verhuizen. U heeft een prachtig appartement, vakantievilla of landhuis gekocht. Uw huis staat in Luxemburg-stad, in de prachtige Ardennen of vlakbij de Franse grens. Abbeloos-Socquet verhuist uw meubilair naar alle Luxemburgse plaatsen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Wij verhuizen uw meubilair naar Malta

Malta, het land van de vele natuurschatten en u gaat er wonen, werken of vakantie houden. U heeft een vakantiehuis op de rotsen, appartement aan zee of een landhuis gekocht. Uw woning staat in de hoofdstad met smalle straatjes Valletta, het bijna autovrije Mdina of het fotogenieke Marsaxlokk. Abbeloos-Socquet zal uw ameublement met de grootste zorg naar elke Maltese plaats verhuizen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Wilt u ons verhuizen naar Nederland?

Nederland, het land van de kaas en u gaat er binnenkort naar verhuizen. U gaat er werken, leven, wonen of tijdelijk verblijven. U heeft een (vakantie)huis aan de grachten in Amsterdam, in het moderne Rotterdam of in de kaasstad Alkmaar aangeschaft. Het verhuisbedrijf Abbeloos-Socquet zal uw meubels naar iedere Nederlandse stad of dorp verhuizen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Wij verhuizen uw meubels naar Oostenrijk

Oostenrijk, het land van skiën en u gaat ernaar emigreren of remigreren. U gaat er een woning kopen of huren, voor vakantie of voor een vast verblijf, dan gaat u misschien een huis aanschaffen in de keizerlijke hoofdstad Wenen, de plaats van Mozart Salzburg of in het kloppende hart van Tirol Innsbruck. Onze verhuisfirma kan uw meubilair naar elke Oostenrijkse stad of dorpje verhuizen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Verhuizing ameublement naar Polen

Polen, het land van de renaissance paleizen en u gaat ernaar verhuizen, tijdelijk of voor vast. U gaat spoedig emigreren, remigreren of een vakantiewoning aanschaffen. U wilt een huis kopen in de hoofdstad Warschau, het Florence van Polen Krakow of de Hanze stad Gdansk. De Belgische verhuizer Abbeloos-Socquet brengt uw meubelen naar alle Poolse plaatsen

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Uw verhuizing naar Portugal

Portugal, het land van de lekkerste visgerechten en u zal binnen afzienbare tijd ernaar verhuizen. U gaat met pensioen, werken of regelmatig vakantie vieren. U heeft waarschijnlijk een huis in de hoofdstad Lissabon, de havenstad Porto of in het zuidelijke Algarve gekocht. De verhuisfirma Abbeloos-Socquet verhuist al uw meubelen naar alle Portugese dorpen en steden.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Ik wil verhuizen naar Roemenië

Roemenië, het land van de oerbossen en u wilt ernaar verhuizen. U gaat emigreren, remigreren of regelmatig een vakantie houden in uw prachtige woning in het Slavische land. U wilt een huis aanschaffen in de hoofdstad Boekarest, de belangrijkste culturele stad Iasi of de stad aan de zwarte zee Constanta. Verhuisbedrijf Abbeloos-Socquet vervoert al uw meubelen naar de Roemeense plaatsen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Verhuizen naar het land Slovenië

Slovenië, het land van heetwaterbronnen en u gaat ernaar emigreren, remigreren of er tijdelijk verblijven. U wilt een huis kopen in de Hoofdstad LjubljanaIzola aan de Adriatische Zee of het historische Piran. Abbeloos-Socquet verhuist al uw meubels naar de Sloveense dorpen en steden.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Verhuizen naar het Slowakije

Slowakije, het land van folklorefestivals en u zal binnen korte tijd ernaar verhuizen. U gaat er wonen, werken of er vakanties houden. Uw koopt uw huis in de hipster hoofdstad Bratislava, de culturele stad Kosice of het Levoca met stadsmuren. De Belgische verhuizer Abbeloos-Socquet verzorgt de gehele verhuizing naar alle Slowaakse plaatsen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Ik ga verhuizen naar het zonnige Spanje

Spanje, het land van zon en u gaat binnenkort verhuizen naar het Iberisch schiereiland. Gaat u emigreren, remigreren, vakantie vieren of tijdelijk overwinteren. U heeft een huis gekocht in de mediterraanse hoofdstad Madrid, het toeristisch Barcelona of in het zuidelijke Málaga. De internationale verhuizer Abbeloos-Socquet verzorgt uw gehele verhuizing naar alle Spaanse dorpen en steden.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Wij verhuizen naar Tsjechië

Tsjechië, het land van historische plaatsen en u wilt er snel naar verhuizen. U wilt spoedig emigreren, remigreren, bedrijf starten of een vakantiehuis kopen.. U wilt een huis kopen in de hoofdstad Praag, in de bierstad Pilsen of het stadje Beroun gelegen in het natuurgebied. Verhuizer Abbeloos-Socquet zal uw ameublement met de grootste zorg naar iedere Tsjechische stad verhuizen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Wij willen naar Zweden verhuizen

Zweden, het land van de vrije natuur en u gaat er binnenkort naar verhuizen. U gaat emigreren of u koopt een vakantiewoning om regelmatig te genieten in de sneeuw. U heeft een woning in de hoofdstad Stockholm, het verrassende Göteborg of in het trendy Malmö. Wij als Europese verhuizer Abbeloos-Socquet vervoeren al uw meubelen veilig naar alle Zweedse plaatsen.

Verhuizen binnen Europa vanuit Brussel

Ik verhuis naar het land Zwitserland

Zwitserland, het land van de chocolade en eerdaags gaat u ernaar toe verhuizen. U gaat met pensioen, werken of u koopt er een vakantiechalet. Heeft u een huis in de hoofdstad Bern, een appartement in Grindelwald of een chalet in Zurich? De verhuizer Abbeloos-Socquet zal uw ameublement met de grootste zorg naar elke Zwitserse stad of dorp verhuizen.

Scroll to Top