Voordelen van een verhuislift

Een verhuislift is soms nodig voor het zware werk. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw meubilair door de deuropening past. Met de meubel- of ladderlift kunnen wij omvangrijke of zware meubelstukken, zoals een bank of piano, veilig en snel via het raam of balkon naar de juiste verdieping verhuizen. Dankzij de minimale beweging breedte kan onze verhuislift op veel locaties aanwezig zijn.

Welke liftservice is geschikt voor u?

Jerry Socquet bespreekt met u welke verhuislift wordt ingezet en indien er veel zware meubels moeten worden getransporteerd, is een verhuislift nodig die het juiste gewicht aan kan. Het draagplatform van de lift moet groot genoeg zijn voor de goederen, meubels en apparatuur. Het is van belang dat van tevoren bekend is welke verdieping de verhuizing moet plaatsvinden, zodat de juiste ladderlift wordt meegenomen.

Bij het gebruik van onze meubellift is altijd één van onze vakbekwame verhuizers aanwezig. Zij hebben de ervaring en de kennis om de lift op de juiste manier te bedienen. Ook wordt gelet op de veiligheid, zo mogen er geen spullen overhellen en/of verkeerd worden ingeladen in de lift.

Welke goederen kunnen in en op een verhuislift?

Een verhuislift is een snelle, efficiënte en economische manier om grote en zware goederen te verhuizen, zoals:

Scroll to Top