Voor particulieren en bedrijven

Wilt u verhuizen zonder zorgen in en rond Brussel? Vertrouw dan op onze professionele verhuisdienst. Abbeloos-Socquet is een officieel erkende verhuisfirma met ruim 40 jaar ervaring.

Inhoud van deze pagina

Gratis en vrijblijvende offerte

Uiteraard wilt u van tevoren een duidelijk beeld hebben over het kostenplaatje van uw verhuis. We bekijken graag samen met u wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden we kunnen bieden. Om tot een correcte inschatting te kunnen komen is bijvoorbeeld voor ons belangrijk te weten wat uw oud adres is en wat uw nieuw adres zal worden. Zo kunnen we alvast de afstand na gaan, maar ook de parkeergelegenheid controleren. Verder zullen we ook bekijken of er al dan niet een verhuislift nodig is. Moet u de huidige woonst reeds verlaten, maar is uw nieuwe woonst nog niet klaar? Dan kan onze meubelbewaring ook zeker een uitkomst bieden.

Via ons offerte aanvraag formulier kan u een vrijblijvende prijsofferte bekomen van onze verhuisfirma.

Verhuisfirma in Brussel
Verhuisfirma in Brussel met Ladderlift

Verhuizen in en rond Brussel

Verhuizen is sowieso al een hele klus, maar de drukte en de verschillende regelgevingen in het Brusselse maken het u zeker niet makkelijker. Omdat u niet voor verassingen wil komen te staan maakt u dan ook maar beter gebruik van een verhuisfirma die veel ervaring heeft met verhuizingen in Brussel.

We kunnen u wegwijs maken in de verschillende regelgevingen die er zijn en u ook alle nodige informatie bezorgen om eventuele parkeerplaatsen te reserveren.

Brussel is een drukke stad waar ruimte vaak schaars is en we dikwijls gebonden zijn aan een strakke planning. Omdat we kunnen vertrouwen op een ervaren team van verhuizers bij Abbeloos-Socquet, kunnen we er voor zorgen dat we zo min mogelijk hinder veroorzaken. Uw nieuwe buren zullen u alvast dankbaar zijn.

Inpak en uitpak service

Om schade te voorkomen bij het verhuizen van uw inboedel, zorgen we er voor dat alles goed ingepakt is alvorens we starten met het inladen. We geven hierbij extra aandacht aan alle breekbare stukken zoals onder andere uw servies.

We voorzien stevige verhuisdozen om alle kleinere spullen in op te bergen. Hierin kan u bijvoorbeeld de inhoud van uw boekenkast in kwijt of die mooie dvd collectie. Door alle verhuisdozen goed te labelen verloopt ook het uitpakken van uw huisraad heel vlot.

Verhuisfirma in Brussel
Verhuisfirma in Brussel

Liftservice tot de 17e verdieping

Bij verhuizingen in het Brusselse is een verhuislift bijna niet meer weg te denken. De ervaren liftoperators van onze verhuisfirma brengen uw meubels in alle veiligheid tot op de juiste verdieping.

We merken steeds vaker dat in appartementsgebouwen vereist wordt dat een verhuizing met een verhuislift verplicht dient te gebeuren door een erkende verhuizers. Hiervoor bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

Demonteren en terug monteren

De grote meubelstukken kunnen van niet in één geheel verhuisd worden. We denken hierbij bijvoorbeeld aan boekenkasten, kleerkasten, bedden, … die we voor de verhuis met de nodige zorg demonteren om ze vervolgens in te laden in onze verhuiswagen.

Uiteraard laten we u niet achter met een hoop planken! Eenmaal aangekomen op uw nieuwe woonst zullen we – na het uitladen van uw hele huisraad – uw meubels dan ook volledig terug monteren.

Verhuizer monteert de meubels
Scroll to Top