Heeft u meubels om te bewaren?

Als u naar een kleinere woning verhuist, kan korte termijnopslag van uw meubels de juiste keuze zijn als u nog niet klaar bent om afstand te doen van uw bezittingen. Tijdens de verhuizing komt u voor de keuze te staan welke spullen u wel en niet kunt meenemen naar uw nieuwe kleinere woning.

Om niet gelijk de andere spullen definitief weg te doen, kunt u ervoor kiezen om deze gedeeltelijke of volledige inboedel tijdelijk bij ons op te slaan. Misschien heeft u na de verhuizing toch nog wel ruimte in de woonkamer voor dat ene kastje. Dan bent u toch blij dat u deze bij ons heeft opgeslagen in de meubelbewaring.

Kleinere woning?
Verhuizen naar het buitenland?​

Meubelbewaring kan zeer goed van pas komen als u gaat emigreren naar het buitenland. Als u een nieuwe prachtige woning in het buitenland heeft gekocht, maar er wordt nog aan gebouwd of verbouwd, en u heeft uw huis hier al verkocht, dan kunt u het beste de meubels bij onze verhuisfirma stockeren.

Onze internationale verhuisservice bestaat uit meubelmontage, meubelopslag, meubeltransport, verhuizingen naar landen over de hele wereld. Wij stellen graag samen met u een internationaal verhuisplan op dat aan uw specifieke wensen voldoet.

Heeft u thuis of op uw bedrijf onvoldoende ruimte om uw interieur te bewaren, dan kunt u uiteraard bij ons meubelbewaring– en verhuisbedrijf terecht voor de extra ruimte. U kunt een meubelopslag huren, voor een korte of langere periode.

Wij vervoeren ook voordelig uw meubels naar onze meubelopslag, als u dat wilt.

Meer ruimte nodig?
Scroll to Top