Uw verhuis regelen? Verhuisservice Abbeloos-Socquet!

Laat uw verhuis regelen door verhuisservice Abbeloos-Socquet, uw verhuisbedrijf voor Brussel en omstreken.

Met zo’n 40 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende verhuisfirma in België. U kan bij ons terecht voor het volledige gamma van verhuisdiensten. Abbeloos-Socquet is dus de ideale partner om uw verhuis te regelen! Wij staan deels of volledig in voor de verhuizingen van particulieren en bedrijven zowel nationaalinternationaal als overzees. Verder kan u ook bij ons terecht voor een uitgebreide verhuisservice, bv. voor speciale verhuizingen ( piano's, brandkoffers ) meubelbewaringinpakmateriaal en kan u gebruik maken van onze liftservice.

Dé referentie in verhuizingen te Brussel

Abbeloos-Socquet is al vele jaren een onbetwiste referentie in de verhuissector. Wij stemmen onze diensten af op de wensen van de klant. Zo komt Mr. Socquet Jerry gratis ter plaatse om een bestek op te maken en een gepaste oplossing te zoeken voor het regelen van uw verhuis. Onze ervaring en knowhow dragen bij tot onze goede reputatie van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Uw verhuis wordt met de grootste zorg behandeld.
Wij zijn lid van verschillende organisaties zoals de BKV (Belgische kamer der Verhuisondernemers) en Fedemac (Vereniging voor Europese verhuizingen).

Verhuisfirma te Jette, Laken, Koekelberg, Sint Agatha Berchem, Molenbeek, Ukkel, Wemmel, Grimbergen, Elsene, Brussel , Etterbeek, Schaarbeek, Evere, Haren, Vilvoorde, Machelen, Meise, Wolvertem, Anderlecht, Vorst, Sint Gillis, .... 

Verhuis regelen bij Abbeloos-Socquet?

Contacteer ons voor al uw vragen over onze verhuisservice, of voor een vrijblijvende offerte

( verhuisfirma te Brussel - Verhuizingen Brussel - verhuisbedrijf Brussel ) 

Abbeloos-Socquet - Bonaventurestraat 27-29 - 1090 Jette - België - info@abbeloos-socquet.be